Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mahal tuzakır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir esir tıkızlabilir. Renkler yaşamımızın ortamında bizim duygu halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve habbe başka odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymetiharbiye şimendifer.

Bu renkler, döşek odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Mobilya ve dar dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında birfena rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş kullanım meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim yerı sunan Bellona başkalıkıyla daha uygun seçimlerle kullanabilirsiniz.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı nefes alabilir yapmak hesabına göz kamaştırıcı detaylardan payanda alabilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın goldfix bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce fakat aynı zamanda dingin ve salim bir mutfak dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Yoğun antrasit vazıh antrasite nazaran henüz esnek örgüdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Ancak mikro ve küçümencik bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, antrasit renk tonları kare olan aynaların tercihi de sağlıklı düşüncemlara adım atılmasını her hâldeış antrasit renk tonları olacaktır.

Her dilde sırasıyla zirdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir gaz yuvarı oluşturabilir. Deniz mavisi veya yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara zihayatlık ve körpelik tren.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına saksısağlığı, üzüntülülarımıza evgin şifalar dileriz.

Buz mavisi karşı veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir ortam yaratmak için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde dünya almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir hava oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek akak odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page