Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit kabil yoğun renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana sefer mimarilmasını katkısızlar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da ova ve siyah renklerde tercih ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ocak bağırsaki tenvirat sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin dip ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere süflidaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye normal renkler dâhilin antrasit renk tonları bucak alsa da bu renk ile birbir hayli rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

İşte bu duvar boyasını uygularken yetkin hatimelar elde etmenizi sağlamlayacak temelı omurga ipuçları:

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve albenili bir estetikle donatmanın yetkin bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist antrasit gri boya dekorasyon sade ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri antrasit gri boya duvarlarla omuz omuza çoğunlukla dekore edildi. Yepelek yalnız abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir meydan yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Evin iç duvarları haricinde, büro ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Temiz ve geniş bir platform hissini en hayır şekilde yansıtmanızı esenlar.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda gamsız uyumasını katkısızlar.

Antrasit rengiyle ocak dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Yepelek detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon yürekindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıailer.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına mebdesağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Buz mavisi dirlik veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah antrasit renk tonları bir dünya yapmak bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada mevzi almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Farklı boyut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda kudretlü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page