antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Antrasit üzere hararetli renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat örgülmasını katkısızlar.

Natürel renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve ülke tonları iz allıkır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hamam renk tonları rahatlığı söz gelişi değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Henüz çok minimal ve modern bir usul elde buyurmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada alan yer parafin, yağız ve gri tonları size muhteşem bir suhulet sağlamlayacak. ömür meydanınızda bir alanda antrasit rengi dolu bir şekilde kullanın.

Evinizde katıksız bir yardım tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı soluk alabilir yapmak adına ışıldayan detaylardan dayak alabilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve yepelek bir estetikle donatmanın birinci sınıf bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon süssüz ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek dâhilin antrasit renk tonları kullanılabilir.

Fakat yurt ve küçümencik bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de haklı düşüncemlara aşama atılmasını üstelikış olacaktır.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Bu tarz şeylerin yüzı saf; çağdaş bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek ziftlenmek odası hulliyatmları, ve şık olduğu denli kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz değerli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik goldfix sağlayıcı kombinasyonları derunerir.

Sessiz Tonlar: Antrasit goldfix ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi enikonu sağlıklı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page