Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Yalnız ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli tarzında yaptıracağınız dolabınız günlük hayatta size yardımcı olacaktır.

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz yahut çevrim dışı bırakmanız gerekeceği anlamına gelir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı hafif yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak midein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve diğer renklerle harmonik bir uyum katkısızlar.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile şahane bir geçim esenlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut henüz zait zayıf misil halinde uygulayın. Bu, elan bedel bir şümul esenlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden çıplak duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz geçim sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir semt gösterilmesi matlup her goldfix sektörde bir numara antrasit renk tonları tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha etkin bir alan yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda önem aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

antrasit gri boya Antrasit sıkı ve koyu gri tonlarına malik olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın derunindeki antrasit minerallerinden ilham kırmızıınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl düşüncemlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir hava katan mavi antrasit ile yetişkin bir etkileşim katkısızlayabilir.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi oldukça âlâ bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page