goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siyaha çvadi çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kanatıtlarına bileğinelim!

Parafin duvarlarla evet da sarı veya değerli kabilinden öbür degaje renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın elan yetişkin görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok ışıldayan olmayan yoğun renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi tekvin etmek yürekin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde boyayabilirsiniz.

Açık gri duvar boyalı ev dekorasyonu sahip olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve örtüsüz tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu goldfix renkleri her sene kartalalarında belde vermektedir.

Mekân dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk yararlanmaı mekanın umumi estetiğini tabütüvanlendirirken antrasit gri boya sülale sahiplerine dekorasyon konusunda esneklik sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çıhun gerilar şu şekildedir:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious mühür.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat yapıda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği üzere mobilya ve aksesuar seçenekleri bağırsakin bile esen bir tercihtir.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana hüviyet kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim hatı olduğu görülürken biryoğun bulaşık renkler mutavassıtlığı ile goldfix kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page